Poliţiştii clujeni au identificat şi cercetează un bărbat pentru abuz de încredere prin fraudarea creditorilor. Acesta este bănuit că ar fi consumat, fără să achite, credite de peste 10.000 lei într-o sală de jocuri  mecanice.

La data de 12 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate  de către poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Turda, s-a dispus continuarea urmăririi  penale faţă de un tânăr, pentru comiterea infracțiunii de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

În fapt, bărbatul de 26 de ani ar fi consumat credite într-o sală de jocuri mecanice din Turda, fără a achita contravaloarea acestora. El i-ar fi promis angajatului societăţii păgubite că efectuează plata la final, însă nu şi-ar fi îndeplinit această obligaţie.

Persoana în cauză, din municipiul Turda, ar fi creat astfel părţii vătămate, în decurs de câteva ore, un prejudiciu de aproximativ 10.200 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Reclame