Imaginile unei mașini de lux cu număr de Bihor, care a fost filmată pe o plajă din Grecia, au devenit ieri virale pe rețelele de socializare și pe site-urile de știri.Clipboard012-700x351

Filmulețul postat pe Youtube nu prezenta și detaliile din spatele acestui incident. Cea mai vehiculată ipoteză pe internet: „Un cocalar care a vrut să parcheze cât mai aproape de mare”.

S-au scris comentarii rasiste, iar mulți erau absolut siguri că șoferul are lanț de aur, burtă, e tatuat și în momentul în care a intrat cu mașina în mare era la bustul gol. Dintre mărcile de lux, doar Ferarri și Lamborghini au scăpat de înjurături.

„Cine e prost cocalar nu ai ce să îi faci, păcat că e din Bihor. Mi-e rușine să văd un astfel de comportament de maimuță fără creier”, postează, spre exemplu, un internaut.

De fapt, potrivit jurnaliștilor de la Antena 1 și a apropiaților posesorului mașinii, la volan nu se afla un „cocalar”, ci o doamnă, soția celui care conduce de obicei. Și nu e vorba de o aroganță tipică pe care am mai văzut-o pe plajele de pe litoralul românesc, ci de un accident.

„E soția unui domn respectabil, care a încercat să parcheze mașina, a scăpat-o de sub control, s-a speriat, a apăsat pedala de accelerație, a intrat pe plajă, a trecut peste prosoape și a intrat în apă. Din fericire nu a fost nimeni accidentat”,

Reclame