Cazul inexplicabil al dispariţiei unui şofer român de TIR a pus pe jar autorităţile din GSergiu-Ilicaermania.

Potrivit primelor indicii, un tânăr de 33 de ani din oraşul arădean Sebiş, care lucra ca şi şofer de TIR, a dispărut subit în Munchen, în data de 8 august.

Sergiu Ilica (zis Kepos) aştepta ca TIR-ul să fie încărcat cu materiale de construcţii, după ce în prealabil îl descărcase de marfă la Karlsruhe, conform newsar.ro.

Şoferul de TIR a fost văzut ultima dată sâmbătă, 8 august 2015, în jurul orei 17.

CITEŞTE ŞI:
Mesajul sfâșietor al unui român, înainte de a muri exploatat

Potrivit informaţiilor noastre, în ziua respectivă, în jurul orei 19,45, ar fi existat o discuţie telefonică între Sergiu Ilica şi N.J., patronul său din Sebiş.

TIR-ul a rămas CU UŞILE DESCHISE
Muncitorii care au încărcat camionul susţin că încă din jurul orei 18 (a zilei de sâmbătă, 8 august 2015) nu mai era nimeni în cabina TIR-ului, deşi uşile acesteia erau deschise. Când au observat, a doua zi, că TIR-ul se află în aceeaşi poziţie, au anunţat poliţia germană, mai ales că – susţin sursele noastre – actele şoferului şi ale maşinii se aflau în cabină.

Oamenii legii au spus că trebuie să treacă cel puțin 24 de ore pentru a înregistra dispariția.

În aceste condiţii, cercetările au demarat abia luni dimineaţa.

De remarcat, că de sâmbătă, 8 august, şi până în prezent, Sergiu Ilica nu a dat nici un semn de viaţă.

Poliţiştii germani nu au găsit până acum nici un indiciu în legătură cu dispariţia şoferului, astfel încât au apelat la presa muncheneză.

Apel public
Wochenblatt a publicat solicitarea anchetatorilor iar toţi cei care pot oferi informaţii care pot contribui la soluționarea cazului au fost rugaţi apeleze numărul de telefon al comisariatului de poliție din Munchen 089/2910-0 sau să anunțe orice altă secție de poliție din apropriere.

Posibile AMENINŢĂRI
Potrivit unor surse, şoferul ar fi primit ameninţări de la o grupare de indivizi certaţi cu legea, lucru care ar putea să aibă legătură cu dispariţia sa.

Reclame