Pentru ca traim in Romania unde totul este posibil da, s-a putut si asta: s-a furat roata!

Un foarte bun prieten, si el ca tot omu’, se indrepta dimineata spre masina sa ajunga la locul de munca. Cand colo, ce sa crezi si sa nu vezi?! Nu avea cum sa plece cu masina, caci roata dreapta spate lipsea cu desavarsire

Au inventat  degeaba acel antifurt, gandit in detaliu si supus la multe teste , ca nu cumva sa te trezesti fara diferite obiecte: bicicleta, motocicleta, scuter sau poate chiar o ROATA.

Dar de ce ar trebui sa ne mire acest fapt cand fura ei: copii, masini, cloneaza carduri sau isi insusesc din buzunarele trecatorilor diferite obiecte.

Este aproape la fel de grav ca si atunci cand te trezesti cu masina busita, tu stiind ca ai lasat-o in siguranta intr-o parcare pazita sau ca ai ajuns acasa si stupoare- nu mai ai nimic in ea, caci ti-au spart-o. Doamne fereste!

Nimic nu e sigur. Nu poti sa ai incredere in nimeni nici macar in propriul eu , caci si atunci cand pari sigur pe tine, alimentele pe care le tot bagi in tine, iti pot da anumite stari fara sa stii ca poti “beneficia” de asa ceva vreodata.

Poate ca aberez un pic, insa chiar cred ca nimic din tot ce a fost odata , nu mai exista.

Nu ne mai poate mira nimic. Pe zi ce trece constat ca oamenii sunt din ce in ce mai rai. Am observat din nou acest lucru acum cateva saptamani cand, si eu in drumul meu spre masina, in ideea de a ajunge acasa, dupa o zi minunata, dau o roata masinii, ca sa ma asigur ca este totul in ordine.

Spatele in regula, lateralele la fel, capota VARZA! Un fel de cerc desenat frumos cu o cheie mi-a acoperit toata capota. Cel care mi-a facut asta avea o mana sigura, caci linia era continua.

Asadar nu ma mai poate mira nimic!Bucureşti-20130211-00496

Reclame