Un expert susţine că a descoperit nişte structuri ciudate pe Lună, un oraş extraterestru al unei vechi civilizaţii

Existenţa unor oraşe extraterestre pe Lună ar putea fi dovada unei vechi civilizații, care a ocupat satelitul Pământului, cu mulți ani în urmă? Sau poate chiar există în prezent o astfel de civilizație avansată peLună, dar agenția spațială NASA și guvernul Statelor Unite ascund acest lucru?, se întreabă publicația Inquisitr.com.

Acest scenariu pare unul exagerat, însă recent un expert al fenomenului OZN a susținut că a descoperit niște imagini clare care arată un oraș pe Lună sau un fel de ”bază extraterestră” în interiorul unui crater.

Scott C. Waring, editor al popularului site UFO Sightings Daily, a declarat că el a folosit programul Google Moon pentru a descoperi craterul situat în regiunea denumită Lacus Veris, de pe Lună. Oricine poate folosi software-ul gratuit Google Moon, pentru a vedea detalii ale solului lunar. Waring a indicat chiar și coordonatele ciudatei saledescoperiri.

”Uitându-mă pe harta creată de Google Moon, am descoperit o structură extraterestră, într-un crater. Acesta se găsește chiar sub Lacus Veris. Cele două structuri observate în imagini par a fi o parte a unui complex extraterestru de mare amploare”, a spus Waring. În fotografiile luate de pe suprafața Lunii, atunci când Waring a utilizat software-ul Google Moon, se observă un crater care ar conține un oraș.

Descoperirea lui Scott C.Waring de pe Lună nu este prima de acest gen. Expertul pretinde că a găsit fotografii și imagini luate de către agenția spațială americanăNASA, în timpul unei misiuni secrete pe Lună, denumită Apollo 20 (cele oficiale s-au terminat odată cu Apollo 17). În aceste imagini de pe satelitul Pământului, se observă o structur, care seamănă cu un oraș extraterestru.

În anul 2007, un alt expert în astfel de fenomene susținea că, atunci când Ken Johnston a dezvăluit niște informații confidențiale ale agenției spațiale NASA dinStatele Unite, au apărut niște fotografii care prezentau un oraș de pe Lună, ”niște ruine ale unor clădiri, obiecte uriașe făcute din sticlă, turnuri și castele”.