Un bărbat de 63 de ani a stabilit un record. A condus 39 de ani fără a avea permis de conducere

De fiecare dată când deschidem televizorul pe canalele de ştiri, este practic imposibil să nu găsim cel puţin o informaţie referitoare la un accident rutier, la o persoană care a fugit de la locul faptei, care a condus peste limita de viteză legală sau care conducea fără permis pentru că în urmă cu ceva timp îi fusese reţinut. De regulă, poliţiştii sunt destul de vigilenţi. Rare sunt cazurile în care oamenilor legii le scapă ceva, însă acestea nu sunt inexistente. Dovadă stă un caz descoperit în urmă cu puţin timp.

Astăzi, conform ştirile protv, un bărbat de 63 de ani, din comuna Mihăieşti, judeţul Argeş, a fost tras pe dreapta de către poliţişti pentru că a condus cu viteză peste limita maximă admisă. Nimic ieşit din comun până acum, însă ceea ce aveau să descopere oamenii legii este incredibil.

Bărbatul conducea fără permis de nici mai mult, nici mai puţin de 39 de ani. Acesta a avut iniţial permis, însă i-a fost reţinut pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. La scurt timp, omul a urcat din nou la volan fără permis, iar atunci i-a fost anulat. Acesta lucru se întâmpla în anul 1976. De atunci şi până acum, argeşeanul a condus nestingherit şi nimeni nu l-a mai oprit în trafic. Semn că fie s-a cuminţit şi a condus regulamentar, fie a fost extrem de vigilent ori nu a ieşit prea des cu maşina din curte.

 ipj-masina-politie

Astăzi, însă, norocul avea să i se termine pe Drumul Naţional 73, Piteşti – Câmpulung Muscel, atunci când a fost oprit pentru că aparatul radar a înregistrat o viteză de 75 km/h, viteză peste limita admisă în acea localitate. Bărbatul a fost condus la Serviciul Rutier Argeş şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Potrivit legislaţiei, în acest moment şoferul riscă până la cinci ani de închisoare.

Fără îndoială, bărbatul a stabilit un record, nu credem că mai există cineva care să fi condus atât de mult timp cu permisul suspendat, fără ca oamenii legii să îl tragă măcar o dată pe drea
pta. Rămâne de văzut care va fi până la urmă pedeapsa pe care o va ispăşi.

Reclame