Asta este deja culmea prostiei. În decurs de nici o săptămână, presa internațională prezintă trei cazuri de șoferi români, care au ajuns în locații deloc plăcute, dând vina pe sistemul recordul-prostiei-un-sofer-roman-a-ramas-blocat-cu-tirul-intr-o-gradina-fiindca-asa-ii-arata-gps-ul-17649de navigație.
După românul de la granița cu Cehia care a ajuns într-o casă şi tractoristul din Germania care a ajuns pe autostradă la 400 de kilometri de destinație, cotidianul austriac Die Presse prezintă cazul unui șofer român care a rămas blocat cu tirul într-o grădină, fiindcă sistemul de navigație îi arăta că acolo ar fi drumul corect.

Sâmbătă dimineața, locuitorii cartierului Vosendorf, de la marginea Vienei, s-au trezit cu un oaspete nedorit. Un tir a blocat aleea prietonală dintre grădinile a două case.

„În zona Shopping City Sud nu mai eram sigur pe unde sunt, dar am avut încredere în sistemul de nagivație”, a declarat șoferul.

Deși drumul devenea tot mai îngust, el nu s-a oprit și a continuat să rupă garduri, ziduri, o oglindă și un stâlp de iluminat.

Șoferul român și-a dat seama că a rămas blocat și nu poate continua abia la ora unu noaptea, așa că s-a culcat și a așteptat să vină dimineața.

Pompierii s-au chinuit ore în șir să scoată tirul, fiind nevoiți să mute mai mulți stâlpi de iluminat, dar și bariera de la capătul drumului. Într-un final, ei au reușit să elibereze tirul, iar șoferul român și-a continuat drumul. (I.D)

Reclame