Un TIR scapat de sub control a lovit sase masini pe drumul national care leaga Arad de Oradea. Soferul a suferit un atac cerebral in timp ce era la volan, a paralizat partial si astfel, pe distanta de doi kilometri, a semanat prapad.

Din fericire, toti cei implicati in accident au scapat cu viata. Sapte persoane, printre care si un copil, au ajuns la spital cu rani sau in stare de soc.

Soferul tirului este polonez si are 47 de ani. Barbatul, aflat in cursa, transporta lapte praf, dar la un moment dat a inceput sa se simta rau si nu a mai putut controla volanul. Au urmat clipe de groaza pe soseaua din localitatea Zimandu Nou din Arad. Sase masini au fost lovite in mers si scoase de pe drum ca niste popice.

Sofer: „Mi-am dat seama ca nu poate opri sau are probleme si am tras pe dreapta cat am putut aici si tot m-a tras pe stop.”

Sofer: „Am vazut in oglinda ca vine un camion, am accelerat ca sa ii fac loc, am iesit de drum, si-a continuat drumul si a lovit pe altcineva… N-a schitat nimic.”

Dupa doi kilometri parcursi haotic, tirul s-a oprit pe calea ferata. Intre timp, victimele au primit ingrijiri si au fost transportate la spital. Printre ele, si un copil in varsta de 6 ani.

ISU Arad: „7 victime preluate de SMURD si ambulanta, 2 cu atac de panica, 5 cu contuzii, hematoame.”

La spital a ajuns si soferul tirului. Medicii spun ca barbatul a suferit un atac vascular cerebral cu paralizie partiala chiar in timp ce se afla la volan.

Starea barbatului este acum stabila, spun medicii, care il tin in continuare sub observatie. Politistii au inceput o ancheta pentru vatamare corporala din culpa.
61787524

Reclame