Rezolvarea unei probleme in Romania este mereu foarte complicata. Si asta pentru ca ducem lipsa de oameni bine pregatiti si avem parte de nenumarate servicii de proasta calitate.
Trebuie sa invatam sa cerem performanta pentru banii dati si sa nu ne mai multumim cu orice. Inspectorul Pro continua sa fie acolo unde dumneavoastra intampinati probleme. Filmati neregulile peste care dati si postati-le pe site-ul Stirilor Pro TV.
Birocratia institutiilor romanesti este de notorietate. Ii intrecem pe multi europeni la aceasta categorie. In aceasta editie vedem ce inseamna inmatricularea unei masini. Daca in alte tari dureaza doua ore sau doua zile, la noi tine 21 de zile. Pensionarile masive de la Directia de Permise si Inmatriculari din Bucuresti, dar si incetineala cu care Fiscul verifica taxa de timbru i-au adus la disperare pe cei care si-au cumparat un autoturism in ultimele sase luni. Urmariti un reportaj realizat cu o camera ascunsa.
Sofer: „Cum e posibil sa schimbi un nr. de inmatriculare si sa pierd o zi?”
Functionar: „Uitati-va ce scrie sus.” (n. r. – INCHIS).
Sofer: „Dar nu ma intereseaza ce scrie, eu va intreb pe dumneavoastra. Cum e posibil sa am nr. 100 si sa nu ma serviti?”
Functionar: „Nu vedeti ca imi fac banii? Nu intelegeti ca nici nu a ajuns la nr. 70?”
Sofer: „Daca am nr. 100 si nu sunteti in stare!”
Functionar: „Dar de ce sunteti asa agresiv?”
Sofer: „Nu sunt agresiv, nu vreti sa imi spuneti ce sa fac! Dati-mi o solutie!”
Functionar: „Pai nu am, v-am trimis undeva, la informatii.
Cetatean: Cat ati stat?”

Sofer: „De azi dimineata, am luat nr. 100 si au inchis la 66. Dar e posibil asa ceva?”
Rabufnirea acestui om este cat se poate de intemeiata daca va ganditi ca usa i s-a inchis in nas dupa o zi pierduta la coada si multe alte zile de alergatura, iar aceasta situatie umilitoare se repeta zilnic in Capitala de aproape o jumatate de an.
Sofer: „Stam de la zece aici.”
Functionar: „Care e problema?”
Sofer: „Stau de la zece ca am pierdut bonul si am mai luat inca unul ca nu m-a primit. Nu imi permit sa stau zece ore. Haide dom’le de aici ca mai sunt doua ghisee si doar zece minute. Haideti domnule ca mai sunt sapte minute si suntem atatia insi.”
Reclame