Un tanar, sofer de TIR, si-a pierdut viata in urma unui infarct, intr-o parcare din Germania. Familia incearca sa stranga suma necesara pentru repatrierea corpului neinsufletit, iar colegii sai, impreuna cu Sindicatul Solidaritatea Soferilor Drumuri Bune, s-au apucat sa stranga bani pe retelele de socializare.
Mult prea tanar, mult prea visator, colegul nostru Dani Bobocel s-a stins singur intr-o parcare, cauza fiind un infarct. Nu as vrea sa fiu in pielea parintilor, fratilor, prietenei lui, prietenii lor, ce pot sa zic, decat Sincere Condoleante.

Cand am citit prima oara nu mi-a venit sa cred ca un baiat asa tanar a fost luat de cel de Sus intr-o cursa fara sfarsit… Dumnezeu sa te odihneasca in pace colegule…
Dar stau si ma intreb acuma, oare chiar se merita tot acest sacrificiu ce il facem noi? Oare chiar merita toata batjocura asta din transporturi sa mai stau? Sa fim luati in ras de orice firma, pe bani de nimic, ca sa ce? Sa ne dam ultima suflare prin parcari si pe strazi pentru ei? Am zis eu bine ca suntem ca niste soldati in prima linie, suntem ca niste animale trimise la macelarit . Si cand ii auzi… dar nu ti se pare prea mare salariul tau? 

Drum bun colegule! Stiu ca la toata lumea e greu, dar haideti sa ii dam o mana de ajutor sa il repatriem pe copil.
Reclame